Turist

Starbucks deschide o noua cafenea in centrul vechi, pe Lipscani

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide în perioada următoare o nouă unitate în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, într-un spațiu deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama, scrie Profit.ro.

Starbucks a închiriat un spațiu cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați distribuiți pe două niveluri plus terasă, vis-a-vis de restaurantul La Mama de pe strada Lipscani, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Loading...

„Cred că deschiderea unei cafenele Starbucks lângă un restaurant La Mama arată că apropierea a două branduri puternice nu pot decât să ajute la dezvoltarea unei zone istorice a Capitalei. Să nu uităm că suntem în fața Hanului Gabroveni și sunt sigur că mâncarea, cafeaua și cultura se vor întrepătrunde armonios”, a declarat Cătălin Mahu.

Este cea de-a doua cafenea Starbucks din zona centrului istoric, prima fiind situată pe strada Franceză, la Hanu’ lui Manuc.

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. În 2015, lanțul de cafenele a fost preluat de către operatorul polonez Amrest.

Sursa: Profit.ro

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP