Cu clădiri renovate, interzis la magazinele second-hand, casele de amanet, sălile de jocuri de noroc, centrul Oradei întrece cu mult orașe precum Brașovul, Clujul, Bucureștiul sau Iașul. Prin măsurile luate de primar, Oradea a intrat în bătălia pentru cel mai frumos oraș din România.
Pe Facebook, Monica Tatoiu a adăugat fotografii cu mesajul: „Arhitecti buni, materiale de calitate lucrare serioasa. Poate isi trimite si muierea de la București consilierii in schimb de experienta. Daca nu-i prea Ocosa:'(”

Monica Tatoiu: Oradea,un oras de care te îndrăgostești la prima vedere. Nu iti ajunge o zi.

<
Pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori, dar şi pentru a stimula dezvoltarea economic a oraşului, o primărie din România intenţionează să adopte o serie de măsuri. Printre acestea se numără şi interzicerea funcţionării magazinelor second-hand, a caselor de amanet, a sălilor de jocuri de noroc şi a service-urilor şi spălătoriilor auto.

“Centrul Oradiei are nevoie, în mod cert, de mai multă viaţă, să fie un centru mai atractiv, prietenos cu oamenii, cu toate spaţiile comerciale de la parter deschise tot timpul anului, să existe o combinaţie de spaţii care să atragă vizitatorii, să te relaxezi, să te plimbi, în toate zilele”, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a postat recent un video de prezentare cu nou renovata clădire.
„Una dintre cele mai frumoase clădiri secession din România a fost restaurată în întregime, fiind refăcute inclusiv picturile murale originale din pasaj, descoperite în cursul lucrărilor. Palatul Vulturul Negru este o bijuterie arhitecturală, cu un potențial turistic deosebit, un adevărat simbol al orașului Oradea”, a scris primarul.

Vezi video aici:

Îți place?