Acasă Politica Situatie penibila pentru Gabriela Firea! Tudor Chirila: „Nu ati fost in stare...

Situatie penibila pentru Gabriela Firea! Tudor Chirila: „Nu ati fost in stare sa faceti nimic pentru orasul asta!”

2412

Gabriela Firea, ministru si prim-vicepresedinte PSD, a sters de pe pagina ei de Facebook un comentariu acid al lui Tudor Chirila in care acesta ii spunea ca „nu ati fost in stare sa faceti nimic pentru orasul asta”, informează Aktual24.ro.

Comentariul lui Chirila a fost sters dupa aproximativ trei ore, timp in care Chirila a primit de trei ori mai multe like-uri decat a primit Firea la postarea ei in care il balacarea din nou pe Nicusor Dan.

„Astazi am postat pe pagina Gabrielei Firea un mesaj ca reactie la reactia ei vis a vis de stirea cu cladirea de pe Calea Victoriei a carei fatada de la strada (celelalte fiind lasate in paragina) a fost renovata cu peste un milion de euro dupa care asociatiei de proprietari i s-au cerut bani de compensare. Mesajul meu a strans zeci de mesaje si mai multe aprecieri/likes decat postarea ei. Drept pentru care a fost sters, iar pagina mea blocata. Am repostat de pe profil si las aici pozele in caz ca va sterge din nou. Cenzura, arma preferata a coruptiei si incompetentei”, a conentat Chirila, citat de Aktual24.ro.

Gabriela Firea ii sterge si ii blocheaza pe toti cei care o critica, ramanand doar comentariile cu „Felicitari”, Doamne ajuta” si „Sunteti cea mai frumoasa”. Iata ce tip de comentarii sunt tolerate de Gabriela Firea.

Iata postarea lui Tudor Chirila pe care a sters-o Firea:

„Nu ati fost in stare sa faceti nimic pentru orasul asta si aveti si o echipa slaba de social media. Nu ati fost in stare sa reformati transportul in comun, ati facut un contract discutabil cu Otokar, soferii de la RATB se plang de calitatea si durabilitatea pieselor, nu ati facut nimic pentru termoficare, dar aruncati vina pe actualul primar a carui mare problema din punctul meu de vedere este ca nu goleste primaria de functionarii incompetenti si corupti angajati acolo in mandatul dumneavoastra, ati infiintat numeroase companii municipale si ne-ati pus pe noi sa platim salariile alea, iar in cazul de fata ati renovat doar fatada unui bloc la bulevard, asa de spoiala, si pe ce bani???, pentru ca fatadele din curtea interioara au ramas la fel.

Ati lasat primaria fara bani si cu datorii, interesele sotului dumneavoastra pentru falimentarea STB-ului sunt cunoscute, sunteti doar o mostenire trista si neputincioasa acum a unei mentalitati mafiote care capuseaza Romania de treizeci de ani.

Ati numit manageri incompetenti in spitale renovate aiurea, manageri fara scoala vezi cazul Gomoiu. Nu sunt un fan al lui Nicusor Dan, am criticat in repetate randuri lucruri pe care inca nu le face, dar mi se pare o obraznicie fara margini sa scoateti castanele din foc cu mandatul lui. Sunt imun la injuraturile pe care o sa mi le iau, dar nu sunt orb la incompetenta dumneavoastra. Sper ca nici bucurestenii care se documenteaza cat de cat si nu sunt abonati permanent sa televiziunile de ‘stiri’”, a scris Chirila pe pagina Gabrielei Firea.

Sursa: Aktual24.ro

<