Acasă Politica Firea își pune latraii sa bage bățul prin gard! Nicușor Dan rămâne...

Firea își pune latraii sa bage bățul prin gard! Nicușor Dan rămâne independent!

51

Știind de situația ingrata a lui Nicușor Dan de a tine unita majoritatea PNL – USR din partea căreia a fost ales ca independent, fosta primărița își asmute câinii de paza asupra actualului primar pe care il da ca și trecut în tabăra lui Orban. Toate acestea coroborate cu dorința unor lideri PSD și PNL de a participa împreuna sub alianță USL 2!

Consilierul general Adrian Vigheciu (PSD), un apropiat al Gabrielei Firea, lansează ipoteza că Nicușor Dan va fi candidatul partidului lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, la alegerile locale din București în 2024.

El susține că în spatele primarului general se află Ludovic Orban, care l-ar fi trimis pe Nicușor Dan la Arad, la vechiul său prieten Valer Blidar, patronul Astra Vagoane. Nicușor Dan s-a pozat lângă noile tramvaie livrate de Astra Vagoane ce vor circula din iunie în București și care vor avea culoarea verde, adică cea a partidului lui Ludovic Orban. Mesajul integral publicat de Adrian Vigheciu, mai jos:

”Mandatul domnului primar general este un dezastru. Acesta este un fapt. Prăbușirea în sondaje și rezultatele dezastruoase pe care le-a obținut în primul an și jumătate de când e la PMB le-a oferit păpușarilor-șefi din PNL și USR certitudinea că trebuie să își găsească alți candidați pentru 2024. Iar oamenii nu stau pe loc, drept dovadă că au început, public, delimitarea cu jumătate de gură de tumbele lui Nicușor și, mai mult, au început să își promoveze tot mai insistent proprii oameni.

Dar Nicușor nu e atât de neajutorat pe cât pare la prima vedere. Pentru că deși a luat roșu direct din partea PNL/USR…”, a scris omul Gabrielei Firea.

<