Simona Halep ii cheama diseara pe bucuresteni pe Arena Nationala. Firea fuge disperata sa n-o fluiere lumea!

0
298

Simona Halep îşi dă astăzi întâlnire cu fanii, la Arena Naţională, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Anul trecut, 20.000 de fani au aclamat-o pe Simona, după succesul de la Roland Garros. Ceremonia din această seară începe la ora 19:00 şi va fi în direct la Digi Sport 1.
Zeci de fani au oprit limuzina cu care a plecat campioana de la Wimbledon de la aeroport, iar Simona Halep a ieşit pentru a-i saluta. A fost doar preambulul „Main Eventului”, care va avea loc azi. Publicul din România poate vedea trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat pe Arena Naţională, miercuri, de la ora 19:00. Se estimează că aproximativ 30.000 de susţinători vor fi pe cel mai mare stadion al ţării pentru a o aclama pe cea mai mare sportivă a ţării.
La fel s-a întâmplat anul trecut, după ce Halep a câştigat titlul la Roland Garros: 20.000 de români au venit să o aplaude pe campioană.
După succesul de la Wimbledon, Simona Halep va primi Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român.
Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă miercuri pe Arena Naţională, la festivitatea în onoarea Simonei Halep.
După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. Informaţia a fost oferită în direct, la Digi Sport Special, de Dan Filoti, moderatorul emisiunii.

<

Nu o să mai fie. Când a auzit a zis ‘Ceremonie? Eu nu, nu, nu’! Ştiu sigur, din surse sigure„, a dezvăluit Dan Filoti, la Digi Sport Special.