Elena Udrea suprinsa in libertate, prin Bucuresti

0
306

Elena Udrea nu a apărut încă în spațiul public după ce a ajuns din Costa Rica, toată lumea așteptând să vorbească despre situația ei juridică, având în vedere că dosarul Gala Bute se va rejudeca după o decizie a Curții Constituționale a României (CCR). Fotoreporterii unui site de mondenități au aflat ce face fostul ministru.
Paparazzii de la spynews.ro au imortalizat-o pe Udrea pe străzile din București. Fosta consilieră a lui Traian Băsescu a fost surprinsă la o farmacie. Aceasta purta o rochie lungă, neagră, nelipsită de o geantă de fițe ca accesoriu. Jurnaliștii scriu că aceasta ar fi luat niște medicamente pentru fetița ei, Eva Maria, căci au surprins-o cu o rețetă pe care a oferit-o farmacistei.
„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare”, a scris Udrea pe o rețea de socializare.
Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii”, anunța Udrea oficial pe Facebook.

<