Acasă Bucuresti Scandal URIAS intre candidatii Mironescu si Mutu, la Sectorul 6: Cand aveti...

Scandal URIAS intre candidatii Mironescu si Mutu, la Sectorul 6: Cand aveti de gand sa dati inapoi BANII FURATI?!

555

Război total între candidații pentru Primăria Sectorului 6! Răzvan Mironescu, candidatul PNL, a postat pe pagina lui de facebook o scrisoare deschisă în care îl întreba ironic pe Gabriel Mutu, candidatul PSD, dacă are de gând să înapoieze statului cei 25 de milioane de euro din dosarul DIICOT, în care este acuzat.
“Domnule Mutu, cred că s-ar putea rezolva simplu problema salubritătii în Sectorul 6. Sursa de finanțare este recuperarea prejudiciului de 100 de milioane de lei (25 de milioane de euro) din dosarul de la DIICOT în care sunteți acuzat de înființarea unui grup de criminalitate organizată. Plătim curățenia și deszăpezirea 4 ani în Sectorul 6 cu banii ăștia. Ce spuneți? Dați banii înapoi statului? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns”, a postat Mironescu pe pagina lui de facebook.
În replică Gabriel Mutu nu s-a dezvinovățit de acuzațiile penale aduse, ci s-a mulțumit să spună ca Mironescu este penibil pentru că cei 25 de milioane de euro cu care a prejudiciat statul i-ar ajunge doar pentru un an, nu patru cum suține candidatul PNL. Ulterior Mironescu a șters răspunsul lui Mutu de pe pagina lui de facebook, iar Mutu l-a taxat imediat spunându-i că atunci când adresează întrebări să păstreze și răspunsurile, scrie stiripesurse.ro.
Contactat telefonic, Mironescu a spus că a șters postarea lui Mutu pentru că acesta l-a insultat folosind un limbaj licențios. “Eu nu l-am jignit pe Mutu cu nimic. L-am întrebat civilizat dacă are de gând să înapoieze banii furați de la stat. În loc să răspundă, în stilul PSD agresiv, m-a jignit, deviind complet de la subiect. Ori eu la mine pe pagină am o regulă: nu accept limbajul de mahala. Oricum din atitudinea dumnealui am înțeles esența: nu are de gând să dea banii înapoi“, a declarat Mironescu.
În postarea sa, Mutu l-a comparat pe Mironescu cu un alt candidat la Primăria Sectorului 6, acuzându-l că prin scrisoarea postată se coboară la nivelul “piețarului” Florescu.
“După limbajul folosit, se vede clar că domnul Mutu este cel care are în comun foarte multe cu Ștefan Florescu. În plus pe cei doi îi leagă și partidul din care provin”, a adăugat Mironescu.
Ștefan Florescu, candidează independent la Primăria Sectorului 6, după ce anterior a fost membru PC și PSD. Despre Florescu, finul lui Piedone și fost șef al Administrației Piețelor din Sectorul 4, se spune că ar avea legături strânse cu interlopii de la Clanul Sportivilor cărora le datorează mulți bani.
content-image

<