Gabriela Firea si consilierii PSD au adus, miercuri, la sedinta Consiliului General al Capitalei mai multe persoane cu handicap pentru a le multumi ca au primit un „stimulent financiar pentru integrare”, scrie Aktual24.ro. Mai mult, aceste persoane cu handicap au fost puse sa aduca omagii PSD in fata camerelor de la televiziunile de partid.
„N-au pic de rusine! Si-au regizat primirea de ‘multumiri din inima partidului’ in sedinta Consiliului General, aducand persoane cu handicap pe care le-au pus sa le multumeasca, lor pesedistilor, ca le-au dat acel ‘stimulent financiar pentru integrare’.

<

Cat de rusinos este asa ceva! Cum sa te folosesti de oameni cu Sindromul Down, aducandu-i si punandu-i in fata camerelor TV sa-ti multumeasca?

Oamenii acestia au nevoie de servicii publice, au nevoie de oras accesibil, au nevoie de politici de sprijin”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.
Primaria Capitalei acorda, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap.
Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta