Acasă Stiri Bucuresti actualitate Ryanair lanseaza o noua cursa din Bucuresti! Vezi calendarul zborurilor!

Ryanair lanseaza o noua cursa din Bucuresti! Vezi calendarul zborurilor!

662

Bristol este noua destinatie anuntat de Ryanair si se adauga celor trei noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin, care vor aduce Aeroportului Bucuresti peste 1,55 milioane de clienti anual si vor sustine 1.150 de locuri de munca asociate activitatilor acestuia.

“Suntem incantati sa anuntam lansarea unei noi rute din Bucuresti catre Bristol, cu serviciu saptamanal, ca parte a calendarului nostru de Iarna 2016 Bucuresti, extins semnificativ, si care mai include 3 noi rute catre Atena, Timisoara si Berlin. Aceasta ruta noua este ideala atat pentru clientii care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei de placere, iar Ryanair va continua sa dezvolte numarul de destinatii, traficul si locurile de munca, in Bucuresti”, a declarat Denis Barabas, sales and marketing executive al Ryanair pentru Romania.

Calendarul Ryanair pentru Iarna 2016 Bucuresti va aduce:

  • o noua ruta catre Bristol (1 x saptamana)
  • 3 noi rute de iarna: Atena (1 x zi), Timisoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi)
  • Bruxelles (9 saptamanale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 saptamanale)
  • 12 rute in total, 104 zboruri saptamanale
  • 1,55 milioane de clienti anual (+750.000)
  • 1,150 locuri de munca

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri. In prezent, Ryanair opereaza in 31 de tari, are o flota de peste 300 de aeronave si are comenzi pentru inca 300 de aeronave.

<