Ryanair ANULEAZA zeci de zboruri de la Bucuresti la Roma! Vezi ce s-a intamplat!

Compania aeriană Ryanair a anulat mai multe zboruri pe ruta Bucureşti-Roma Ciampino pentru luna octombrie, datorită unor lucrări la pista de aterizare, care vor fi efectuate de aeroportul italian, anunta economica.net.

„Sunt 50 de zboruri Roma Ciampino-Bucureşti (25) şi Bucureşti-Roma Ciampino (25) anulate in perioada 15-29 octombrie, inclusiv”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Ryanair.

Ryanair a anunţat într-un comunicat de presă că a forțată să redirecționeze/anuleze zborurile operate de pe aeroportul Roma Ciampino, din cauza lucrărilor de mentenanță la pista de decolare/aterizare, care se vor desfășura în luna octombrie pentru o perioadă de două săptămâni.
Cea mai mare parte a zborurilor Ryanair programate pentru perioada 14-29 octombrie, inclusiv, vor fi operate din/către aeroportul Roma Fiumicino, și, cu regret, alte zboruri au fost anulate.
„Aeroportul Roma Ciampino va fi închis pentru o perioadă de două săptămâni în Octombrie pentru lucrări de mentenanță la pista de decolare/aterizare, ceea ce va însemna redirecționarea majorității zborurilor către aeroportul Roma Fiumicino, și anularea unui număr redus. Toți clienții afectați au fost notificați prin email și ne prezentăm scuzele sincere consumatorilor afectați de această închidere a pistei”, a declarat Robin Kiely, şeful departamentului de comunicare al Ryanair.
Toți clienții afectați au fost notificați prin email. Ryanair le recomandă celor care călătoresc către/din Roma în perioada indicată, să acceseze Ryanair.com pentru ultimele notificări de călătorie și opțiuni de schimbare a zborurilor.
Spre aeroportul Ciampino din Roma mai zboară şi compania aeriană Wizz Air, care nu a anunţat încă nimic.

<