Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, se plange ca Gabriela Firea il impiedica sa se intoarca in PSD, desi este dorit in partid de Marcel Ciolacu. Firea l-a acuzat de tradare pe Negoita dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei.

Intr-un interviu pentru Stirile Pro TV, Negoita a confirmat ca Marcel Ciolacu l-a chemat inapoi in PSD.

<

„Da, am avut mai multe discutii cu presedintele PSD, domnul Ciolacu, cu care am o relatie buna. Am o parere buna despre dumnealui. Vreau sa am sperante ca va reusi sa reformeze acel partid. Eu, sa intru in acest partid, nu este nicio discutie. Probabilitatea este mica spre deloc”, a spus Negoita.

„In primul rand ca se opune doamna Firea. Exclude cu desavarsire acest demers. Este normal, este partidul dumneaei. Eu am invitat-o in PSD pe doamna Firea. (…) Eu i-am semnat adeziunea doamnei Firea cand a intrat in PSD”, a sustinut Negoita.

Negoita a acuzat-o pe Firea ca ea este cea care l-a tradat.

„M-am simtit de multe ori tradat. M-am simtit tradat cand pentru un pod care a durat doua luni sa-l facem. A durat mai bine de un an sa-l autorizam la Primaria Generala. Eu atunci m-am simtit tradat. Dar nu ca a vrut cineva sa-mi faca rau. Am asteptari mai mari din partea unor persoane. Esti liderul unei institutii? Condu-o. Cand stie cineva sa gestioneze o institutie, se aliniaza toata lumea. Stie ce sa le ceara. Stie cum sa-i aduca pe carare. Dar cand face fiecare ce vrea, noi ne intalnim si stabilim niste lucruri, in spate nu se intampla nimic, iar asta nu 2-3 luni, ci 2-3-4 ani… Dupa asta nu mai are rost sa ne mai intalnim”, a spus Negoita.

Primarul s-a aratat convins ca noua coalitie dintre PSD si PNL nu va rezista mult timp.

„Nu cred ca va exista aceasta coalitie. Nu cred in ea. Ar fi de mare criza. S-ar putea gasi alta solutie. Cand a fost USL era alta conjunctura. Eu am facut parte din USL, am fost acolo. Era o constructie necesara pentru acel moment. Nu are nicio legatura actuala conjuctura cu ce se intampla atunci. Sa ne aducem aminte de guvernul Boc, majoritatea PDL si presedintele Traian Basescu de care nu mai scapam ca tara. S-a facut o structura, o alianta sa-l dea jos pe Traian Basescu. Nu cred in aceasta structura pentru ca nu are argumentul ca aceasta alianta sa existe. Pentru prima data cand imi iau in calcul ca vom avea alegeri anticipate la primavara”, a spus Negoita.