”Dottore” Robert Negoita AUDIAT de procurorii Parchetului General!

0
710
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la acuzaţia că ar fi plagiat în lucrarea de doctorat. 
La intrare în sediul Parchetului General, Robert Negoiţă a spus că nu este cercetat penal în acest dosar, anunta stiripesurse.ro.Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’, punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomandă retragerea titlului de doctor.
La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această „modă” a titlurilor academice.
Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, cu teza de doctorat „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.
Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit că lucrarea de doctorat semnată de Robert Negoiţă este integral plagiată, fiind copiată de pe Internet şi site-uri de socializare.