Intra in contact cu noi

Sectorul 3

Rober Negoita prins de Politie conducand pe contrasens. Primarul Sectorului 3 a ramas fara permis

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a rămas fără carnet 60 de zile pentru că a mers pe contrasens, pe Calea Dudești.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație”, a transmis Poliția marți seară.

Din informațiile G4Media este vorba de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Reclama

„În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a mai precizat Poliția Română.

Sectorul 3

Robert Negoita, din nou la Politie: ”Oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor în sector”

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a declarat miercuri, într-un live pe Facebook, că ”oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor în sector”, pe strada Nicolae Teclu. El a anunţat căa luat mostre să le ducă la laborator şi a făcut plângeri la Poliţie. Suspectăm că mâini criminale vor să distrugă munca noastră, a mai spus edilul de la sectorul 3. Tot astăzi, Negoiță a rămas și fără permis.

”Din nefericire nu avem numai veşti bune. Iată că se întâmplă, doar ce am încheiat live-ul de la A2, când am primit un telefon că aici, pe Nicolae Teclu, unde am plantat acest aliniament de copaci, uitaţi ce frumoşi sunt, cineva, un om rău sau mai mulţi oameni răi, ticăloşi, au pus soluţie la rădăcina copacilor”, a spus primarul Sectorului 3, precizând că.a luat mostră să ducă la laborator.

”Pe tot Nicolae Teclu au pus o soluţie, nu ne dăm seama ce soluţie este dar am luat mostre să le ducem la laborator, am făcut plângeri la Poliţie. (..) Suspectăm că mâini criminale n-au altă treabă decât să distrugă munca noastră, să facă rău copacilor”, a mai spus primarul Sectorului 3, adăugând că a văzut în oraş foarte mulţi copaci mari, sănătoşi care în primăvară au murit, iar specialiştii le spun că este în neregulă.

Reclama

Primarul Robert Negoiţă a mai afirmat că speră să îi prindă pe cei care au pus aceste substanţe şi i-a acuzat pe crime.

”E o crimă, pentru că este o plantă, este vie, noi suntem dependenţi de ea, avem nevoie de oxigen. Cât de multă răutate să fie pe lumea asta să ajungi să faci aşa ceva? Este un moment de mare tristeţe pentru mine şi cred că pentru noi toţi. Să ne ferească Dumnezeu de astfel de oameni ticăloşi. Sper din suflet să îi prindem cât mai repede şi să îşi primească răsplata”, a mai spus Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat în weekend ”o surpriză” prin plantarea de palmieri în zona Pieţei Unirii, unde se fac lucrări de amenajare a spaţiului verde. Primăria Capitalei a transmis că palmierii au fost plantaţi ilegal şi a trimis muncitorii să scoată copacii.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 3

VIDEO-Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, catre bucuresteni: Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem palmieri

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii din centrul Bucureștiului, iar primarul Robert Negoiță dă asigurări că este vorba de arbori aclimatizați care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult”, afrmă primarul într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, este vorba de arbori aclimatizați, care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

Reclama

„Când a fost ultima dată când în București au fost minus 20 de grade”, s-a întrebat Negoiță, care susține că și în acest caz există soluții: „îi protejăm, îi împachetăm pentru o săptămână, două, trei cât e nevoie”.

Robert Negoiță a mai spus că fiecare palmier a costat „până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA inclus” și că primăria are prin contrat garanție pentru arbori, astfel încât „dacă moare vreunul va fi schimbat”.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 3

Robert Negoita se intoarce in PSD: ”E foarte posibil să candidez pentru încă un mandat la Primăria Sectorului 3”

Publicat cu

pe

Primarul Robert Negoiță a declarat duminică, la B1TV, că „e foarte posibil” să candideze pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, pentru că mai are nevoie de timp deoarece nu a fost lăsat să-și ducă toate proiectele la îndeplinire. Robert Negoiță a afirmat, totodată, că este „foarte probabil” să revină în PSD.

„Mai avem până anul viitor dar, din nefericire, din nefericire, nu am fost lăsați să-mi termin proiectele. E foarte posibil să mai candidez un mandat, asta pentru că, repet, nu am fost lăsați să finalizăm proiectele atât de importante pe care le-am promis și trebuie finalizate”, a declarat Negoiță.

Acesta a insistat că nu va candida la Primăria Generală, ci ar mai avea nevoie de un mandat la Sectorul 3 pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le-a început.

Întrebat în ce relații este acum cu cei din PSD, partid în care a fost, acesta a răspuns: „Cu domnul președinte Ciolacu am o relație foarte bună, cu domnul secretar general, care se ocupă de Sectorul 3, Marian Neacșu, o relație bună și cu mulți alți colegi am o relație foarte bună. Și da, e foarte probabil să mă întorc în PSD, e foarte probabilă această variantă”.

Robert Negoiță a declarat apoi că termia ar trebui să treacă de la Primăria Generală la primăriile de sector sau măcar în cazul său să se întâmple acest lucru.

„Eu consider varianta corectă nu să mă duc eu la Primăria Generală, ci să treacă de la Primăria Generală către sectoare cât mai multe atribuții. În toată lumea civilizată se vorbește de descentralizare și subsidiaritate. Decizia trebuie să fie cât mai aproape de cetățean. E mai mult decât evident că primăria de sector e mult mai aproape de oameni decât Primăria Generală.

Primăria Generală trebuie să rămână cu spitalele, probabil, cu transportul public cu sau fără iluminat, dar termia, insist, trebuie să treacă la sectoare cel puțin la Sectorul 3, cu finanțare cu tot pentru că e inadmisibil ca azi Primăria Generală să cheltuiască bugete de 6 – 7 ori mai mari decât Primăria Sectorului 3 și să nu facă nimic. L-am văzut la dumneavoastră în emisiune să se vaite că nu știu cât dă pe subvenție la transport și la termie. Pai dacă nu-i în stare să facă reforme…

Am convingerea că noi știm să gestionăm mult mai bine partea de termie, și partea de termie, mult mai bine decât Primăria Generală”, a mai declarat Robert Negoiță.

Continua sa citesti
Reclama
Stirile Zilei7 ore in urma

Au inceput forajele in zona parcului Cismigiu pentru noua magistrala de metrou M5

Pasionații de infrastructură au postat miercuri imagini cu începerea forajelor pentru studiul geotehnic necesar construirii secțiunii Eroilor – Piața Iancului...

Bucuresti7 ore in urma

Statele Unite ale Americii deschid la București o Unitate de Investigaţii Criminale Transfrontaliere: Va monitoriza toata Europa de sud-est

Guvernul a supus aprobării un memorandum pentru iniţierea negocierilor în vederea înfiinţării în România a unei Unităţi de Investigaţii Criminale...

Politica23 de ore in urma

Ciucu, mesaj pentru Nicușor Dan: Aveți ceva personal cu mine, mă sabotaţi, deşi v-am protejat mandatul când eram preşedintele PNL Bucureşti?

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a lansat miercuri, pe Facebook, la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan, cele mai apăsate critici pe care le-a...

Politica2 zile in urma

Cel mai înalt for academic a eliminat orice suspiciune: Ministrul Bode nu a plagiat!

După ce mai multe luni la rând am văzut pe toate canalele linșaje la adresa ministrului Bode, astăzi cel mai...

Sectorul 63 zile in urma

Primarul Ciprian Ciucu: finanțare de 82 de milioane pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu anunță obținerea unei finanțări din fonduri europene în valoare de aproape 82 de milioane de lei pentru...

Sectorul 43 zile in urma

Pericol public: 139 de vehicule agabaritice oprite sa intre in Pasajul Unirii doar în acest an

Apel public la respectarea regulilor de circulație din zona Pasajului Unirii! 139 de vehicule agabaritice au fost oprite doar în...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: