Traficul rutier este restricționat, sâmbătă, pe șoseaua Kiseleff din Capitală, între Arcul de Triumf și Piața Victoriei, pentru desfășurarea ultimei etape a Campionatului Național de Super Rally, Trofeul București 1.
Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este restricționat, sâmbătă, până la ora 22.00, pe șoseaua Kiseleff, segmentul cuprins Arcul de Triumf și Piața Victoriei (fără a fi afectat traficul rutier în cele două intersecții) și pe strada Arh. Ion Mincu, între strada Gheorghe Brătianu și strada Barbu Delavrancea.
Restricția a intrat în vigoare încă de vineri seara, de la ora 22.30. Șoferii pot folosi ca rute ocolitoare Bulevardul Kiseleff – Piața Arcul de Triumf – Bulevardu Constantin Prezan – Bulevardul Aviatorilor – Piața Victoriei.
Brigada Rutieră le solicită șoferilor să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.
La rândul lor, pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă. Restricțiile sunt impuse pentru desfășurarea ultimei etape a Campionatului Național de Super Rally, Trofeul București 1, la care iau startul 57 de piloți.
Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv, deținătorii a peste 20 de titluri de campioni absoluți la raliuri și viteză în coastă vor fi prezenți la startul rundei care încheie campionatul intrat anul acesta în calendarul competițional al FRAS.
Cursa efectivă va începe la ora 15.00, însă fanii motorsportului îi pot vedea pe piloți și în calificările care încep de dimineață.

<
Transparenta face diferenta