Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, scrie News.ro.
Duminica, intre orele 04.00 si 16.00, vor fi blocate axul central si banda intai de circulatie pe soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf. De asemenea, vehiculele militare vor ocupa banda intai de circulatie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda a patra de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.
In plus, de la ora 07.00 e inchisa total circulatia pe soseaua Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, precum si circulatia pe strazile adiacente, pe bulevardul Al. Constantinescu, bulevardul Maresal Averescu , bulevardul Constantin Prezan si pe strada Ion Mincu.
In ziua de 1 Decembrie, intre orele 04:00 si 16:00, va fi inchisa circulatia pe axul central al soselei Kiseleff si banda intai de circulatie, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf si banda intai pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda a patra pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere.
In acelasi interval orar, va fi inchisa total circulatia, gradual, pe soseaua Kiseleff intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, precum si pe strazile adiacente, pe bulevardul Al. Constantinescu, intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Maresal Averescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle si pe strada Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache.
Traficul rutier va fi restrictionat temporar, in ambele zile, si pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii. Va fi restrictionata circulatia si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.
Transparenta face diferenta