Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, este cercetat penal după ce joi seară a fost oprit în trafic în Capitală și a refuzat alcooltestul, au declarat surse oficiale pentru HotNews.ro. Pentru că mirosea a alcool, el a fost dus la Institutul de Medicină Legală, dar ar fi refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

<

„În data de 08.10.2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 2 au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. Având în vedere faptul că, conducătorul autovehicului emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat”, precizează Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat transmis vineri.
Potrivit polițiștilor, șoferul a fost dus la INML”Mina Minovici”, unde a refuzat să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Contactat de HotNews.ro pentru un punct de vedere, el a închis telefonul în momentul în care reporterul s-a prezentat.