PSD ii rade in fata Gabrielei Firea: Iar aveti halucinatii!?

Consilierul general PSD Orlando Culea a criticat-o joi pe Gabriela Firea pentru ultimele afirmaţii despre legalitatea companiilor municipale. „Cred că fie glumiţi, fie iar aveţi halucinaţii”, i-a transmis el primarului general al Capitalei.
„Am citit astăzi (joi – n.r.), în presă, un text însuşit de d-na Primar General ca urmare a pronunţării de către instanta a unei noi hotărâri referitoare la nelegalitatea înfiinţării companiilor municipale. Din păcate, din nou, d-na primar general tratează într-un mod atât de superficial această chestiune încât mă îngrijorează. Nu situaţia domniei sale mă îngrijorează, ci a oamenilor care, fie din credulitate, fie din inconştienţă, iau decizii în legătură cu aceste companii asumându-şi răspunderea pentru ele. Le atrag atenţia că răspunderea pentru ce fac şi ce semnează este una personală şi aura doamnei primar nu-i poate absolvi de ea. Am fost şocat să observ în textul respectiv cum dumneaei afirma că aceste companii au fost înfiinţate în deplină legalitate. Doamnă primar general, asupra legalităţii înfiinţării acestora nu sunteţi calificată nici profesional şi nici moral să vă pronunţaţi atâta vreme cât mai multe instanţe au stabilit şi au hotărât ca acestea au fost înfiinţate cu încălcarea legii, într-un cuvânt <ilegal>. Opriţi-vă din a îndemna/obliga oamenii nevinovaţi să încalce legea încontinuu prin ignorarea dispoziţiilor acestor hotărâri ale instanţelor”, a declarat pentru MEDIAFAX Orlando Culea.
El a mai spus că a ”rămas mut de uimire” când a citit aprecierile Gabrielei Firea despre performanţele Companiei municipale pentru managementul traficului.
„Cât priveşte performanţele acestor companii, pe care le clamaţi cu nonşalanţă, am rămas mut de uimire când am citit exemplul pe care l-aţi dat cu privire la managementul traficului de dinainte de a fi gestionat de compania municipală comparativ cu perioada când acesta a fost gestionat de companie. Dumneavoastră chiar credeţi că cetăţenii Bucureştiului sunt proşti? Cum puteţi afirma că, în prezent, a crescut calitatea în ce priveşte managementul traficului faţă de acum doi ani? Vi se pare că se circula mai bine? Cred că fie glumiţi, fie iar aveţi halucinaţii. Mai există posibilitatea să nu citiţi comunicatele pe care armata de „specialişti” în presă şi imagine publică le concepe şi acestea să ajungă a fi publicate fără nobila dumneavoastră contribuţie. În acest din urmă caz vă îndemn să ii concediaţi, pentru ca va aduc numai deservicii”, a adăugat Orlando Culea.

<