Bogdan Marin, judecător la Tribunalul București, este primul judecător din România mort în urma infectării cu COVID-19. Magistratul avea 47 de ani și era internat la Terapie Intensivă de joi, informează newsweek.ro.

<

Colegii săi se află în stare de șoc pentru că judecătorul se simțea bine și prezenta o evoluție favorabilă, însă starea lui s-a deteriorat în urmă cu câteva zile. Joi a fost intubat la ATI iar sâmbătă au fost identificați donatori pentru plasma care urma să ajungă la magistrat, potrivit G4 Media.

Judecătorul Bogdan Marin a decedat duminică și nu este cunoscut dacă acesta suferea și de alte afecțiuni.Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un mesaj de condoleanțe pe site-ul oficial al instituției prin care transmite condoleanțe familiei: „Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a domnului Bogdan Marin, judecător în cadrul Tribunalului București-Secția a IV-a Civilă, delegat de la Tribunalul Călărași, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Transparenta face diferenta