Acasă Bucuresti Primarul Sectorului 4 anunta DESFIINTAREA Big Berceni! Piata Sudului se schimba COMPLET!

Primarul Sectorului 4 anunta DESFIINTAREA Big Berceni! Piata Sudului se schimba COMPLET!

5059

A luat naștere în luna februarie a anului 1975, iar acum este în pericol de închidere. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit că are în plan schimbarea aspectului zonei Piața Sudului și că ar putea desființa Complexul Big Berceni. 
Băluță a declarat că ar putea închide Complexul Big Berceni pentru a-l transforma într-o parcare modernă.

„Obiectivul numărul 1 al mandatului meu este Piaţa Sudului. Pe Şoseua Olteniţei vom avea o parcare supraetajată în suprafaţă de 3.700 mp. Va fi un P+1 sau P+2. Nu vreau mastodonţi, mai bine mai mici, dar repartizate bine în sector. Complexul Big Berceni nu are absolut nici un loc de parcare, ca atare, atât pentru Big Berceni, Autovit, cât şi pentru Târgul Aleea Castanilor le-am trimis somaţie şi le-am pus în vedere că nu vor mai primi autorizaţie de funcţionare, din anul 2017, dacă nu îşi vor crea locuri de parcare”, a afirmat edilul Sectorului 4, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei.

Întrebat dacă va închide complexul în cazul în care nu se vor construi locuri de parcare, Băluță a răspuns afirmativ.

„Din punctul meu de vedere toată zona Piaţa Sudului ar trebui modernizată. Pe piaţă, pe corpul pieţei, va fi o suprafaţă de 6.000 mp, încă 400-500 de locuri de parcare. O să facem la parter o piaţă, iar acoperişul să fie loc de parcare. În zona Tineretului încă 800 şi 1.000 de locuri de parcare. Acestea trebuie construite lângă toate piețele agroalimentare”, a continuat acesta.

Image result for big berceni

<