Primarul Capitalei: Bucurestenii au fost FURATI an de an la factura!

1
561

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunţ halucinant în direct. Facturile bucureştenilor de căldură şi apă calde au fost umflate în fiecare an.
Firea spune că neregulile s-au terminat şi, după intrarea RADET în insolvenţă, la această instituţie va avea loc şi un audit. Primarul a atacat dur şi fosta administraţie din primărie, cea formată din aleşi PNL-PDL.

<

„Nu s-a putut niciodată descopune această datorie şi mi-a ridicat semne de întrebare. PNL-PDL a interzis un audit din partea specialiştilor. Bucureştenii au fost furaţi an de an la factură. Se desfăşoară şi un audit la RADET. S-au făcut investiţii care nu au fost justificate. Firme care căpuşau regia. Asta nu se va mai întâmpla. Furtul din banii românilor va înceta.”, a tunat Firea la RTV.

Primarul general îi linişteşte pe bucureşteni şi spune că nu vor fi probleme cu apa cală şi căldura în această iarnă. Mai mul, în următorii doi ani, facturile de la întreţinere se vor înjumătăţi.

„Le transmit bucureştenilor şi românilor că se va începe un program de redresare a RADET. Populaţia poate sta liniştită. Vor avea apă caldă şi căldură. Angajaţii RADET pot sta şi ei liniştiţi. Vor primi salariile. Nu vor fi creşteri ale facturii. Am recuperat toate întârzierile în privinţa fondurilor europene. Se lcurează la master plan. Cu cele 180 de milioane de euro se vor face lucrări la reţea. În maxim doi ani de zile, facturile se vor înjumătăţi. Se poate vorbi pentru perioada următoare de reducere de costuri.”, a mai spus Firea.