Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a participat la inaugurarea sediului de campanie al PNL în Bucureşti, unde a înmânat simbolic cheia sediului liderului PNL, Ludovic Orban. La eveniment au fost prezenți ministrul Finanţelor Publice, Forin Cîţu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precum și alţi candidaţi ai PNL. Sediul de campanie a găzduit campania pentru alegerile locale a Primarul General, iar acum va deveni sediul de campanie al liberalilor. 

<

„Domnule Primar General, vă mulțumesc că ne-ați ajutat să asigurăm continuitatea în acest sediu care, chiar cred că poate fi considerat un simbol al noului București. Ne-am angajat, alături de dumneavoastră, domnule Primar General, să punem în practică un program ambițios, spectaculos, temerar, pentru a transforma Bucureștiul într-o capitală europeană de care să fim mândrii, într-un centru în care viața oamenilor să se desfășoare în cele mai bune condiții și de asemenea, într-o capitală economică regională, așa cum ne dorim să ajungă orașul pe care îl iubim”, așa a început discursul liderul PNL, Ludovic Orban la inaugurarea sediului de campanie al PNL în Bucureşti. 

Nicuşor Dan a declarat, la rândul său, că este „un sediu cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL”. Dan a precizat că a ales acest sediu pentru că este „un loc simbolic” şi a urat succes echipei PNL.

„Sunt convins că o să avem aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie”, a declarat Nicuşor Dan. 

Transparenta face diferenta