Primaria Sectorului 2 va muta o parte din activitatea Biroului de Evidenţă a Populaţiei în cadrul Veranda Mall şi completează lista mallurilor unde mai multe primării au închiriat spaţii pentru desfăşurarea diferitelor activităţi. 
Biroul de Evidenţă a Populaţiei al Primăriei Sector 2 din cadrul Veranda Mall, care va avea o suprafaţă de 90 de mp, se va deschide la jumătatea acestei luni, potrivit unui comunicat de presă al CBRE, care a intermediat tranzacţia. Alte noi magazine în Veranda sunt: Decimas, Penti, lanţul de frizerii Forfecila şi retaurantul Sultan.
Alte nouă centre comerciale din întreaga ţară găzduiesc diverse servicii oferite de primării. Fenomenul a prins amploare tocmai la debutul crizei economice, o perioadă caracterizată de scăderea consumului şi, implicit, a încasărilor centrelor comerciale, scrie Capital.
Din 2010 încoace şi-au găsit loc în malluri o primărie, o judecătorie, un tribunal, serviciul de paşapoarte din mai multe oraşe, direcţii de impozite şi taxe, evidenţa populaţiei, înmatriculări şi permise auto, chiar şi serviciul pentru imigrări.

Ce instituţii publice au sedii în malluri

  • Primăria Sector 4 s-a mutat anul acesta în Grand Arena
  • Serviciul public pentru eliberarea paşapoartelor şi evidenţa paşapoartelor simple Bucureşti are sediu în Plaza România
Transparenta face diferenta