18 milioane de lei alocati pentru largirea a doua dintre cele mai aglomerate strazi. Termen: sfarsitul lui 2018!

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectelor de supralărgire a străzilor Luică şi Turnu Măgurele, cu o valoare totală a investiţiei de circa 18 milioane de lei, cu TVA.
Lucrările de supralărgire au loc în contextul în care circulaţia pe cele două străzi din Sudul Capitalei se desfăşoară în prezent cu dificultate.
Conform hotărârilor Consiliului Local din 17 august, respectiv 27 august, supralărgirea străzilor Turnu Măgurele şi Luică va costa 9,59 de milioane de lei, respectiv 8,71 de milioane de lei.
Pe lângă supralărgirea celor două străzi, în Sectorul 4 vor mai avea loc şi alte lucrări edilitare, conform declaraţiilor pentru Bucureşti FM ale primarului Daniel Băluţă.
O lucrare de infrastructură, care a și început, este supralărgirea la două benzi pe sens a Șoselei Berceni, pe toată lungimea acesteia, de la Piața Sudului, până la Șoseaua de Centură. În acest moment, se lucrează, deja, pe tronsonul Piața Sudului-intersecția cu strada Ion Iriceanu, potrivit edilului.

Printre investițiile care au început, deja, se număra și construcția unei parcări pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu. Au început, de asemenea, lucrările la parcarea de tip park&ride de lângă stația de metrou IMGB, a declarat Daniel Băluță.

<

Cel târziu pe data de 10 octombrie, vor începe lucrările la parcarea de la Piața Sudului. Aceasta va fi situată în trapezul de la intersecția dintre Șoseaua Berceni și Șoseaua Olteniței, chiar lângă stația de metrou. Parcarea va avea 360 de locuri.

Potrivit edilului Sectorului 4, toate investițiile care au demarat, deja, sau urmează să primească ordinul de începere a lucrărilor, în perioada imediat următoare, se vor finaliza până la sfârșitul anului 2018.

Transparenta face diferenta