Acasă Bucuresti Primaria Capitalei ar fi falsificat documentele troleibuzului ars pentru a ascunde incompetenta...

Primaria Capitalei ar fi falsificat documentele troleibuzului ars pentru a ascunde incompetenta STB

760

Asociația Metrou Ușor acuza conducerea Primariei Capitalei ca ar fi falsificat documentele prezentate in legatura cu troleibuzul ars in Bucuresti pentru a ascunde incompetenta oamenilor Gabrielei Firea din STB. Mai mult, în urma licitației, care ar fi fost tergiversată în opinia primarului general Gabriela Firea, ar trebui înlocuite troleibuzele foarte vechi de tip Ikarus, fabricate în 1997, și nu cele moderne de tipul celui care a luat foc, informeaza portalul buletin.de.

“Troleibuzul era vechi, fabricat în 2004-2006”, “troleibuzul trebuia să fie înlocuit de noile achiziții de la producătorul germano-turc, însă licitația a trenat” și “licitațiile pentru vehicule sunt îngreunate intenționat” sunt principalele idei lansate în spațiul public de municipalitate în legătură cu troleibuzul care a ars sâmbătă în centrul Capitalei.

Asociația Metrou Ușor susține însă că toate aceste idei sunt false și menite să mute discuția despre întreținerea precară și lipsa acută de piese, la vechimea vehiculului.

Troleibuzul Irisbus Citelis a fost construit de Astra Arad în 2007, aflându-se încă în perioada normală de exploatare pentru un troleibuz. Acesta avea toate dotările moderne, precum podea coborâtă, aer condiționat, rampă pentru persoanele cu dizabilități, afișaj interior şi anunțuri vocale”, susțin reprezentanții Asociației Metrou Ușor care au publicat și o serie de documente de la Registrul Auto Român.

https://www.facebook.com/MetrouUsor/posts/3029641820457197

Citeste continuarea pe bucuresti.de

<