Primarul din Popesti-Peordeni a uitat ca la ultimele alegeri a fost votat de oameni obisnuiti, nu gimnasti, si a amenajat trotuarele astfel incat sa poata circula doar fetele din lotul national de gimnastica. Altfel nu se explica ignoranta totala fata de cetatenii simpli care pur si simplu sunt obligati sa mearga pe strada.
Dorind să ajute lotul olimpic feminin de gimnastică, care, după 44 ani nu a obținut o medalie la Jocurile Olimpice de anul trecut, Primăria din Popești-Leordeni nu a mai amenajat trotuarul din proximitatea țevii de gaze ce leagă aleea pietonală paralelă cu șoseaua Berceni și aleile pietonale ale străzilor Drumul Fermei și Amurgului, scrie portalul newcourierpopestean.wordpress.com.
Fetele sunt nevoite astfel să calce pe țeava de gaze. Un observator discret urmărește să vadă evoluția fetelor la ”bârnă”, fiind atent la echilibrul pe țeava de gaze, lungimea parcursă pe țeava de gaze, rateurile, grația și entuziasmul cu care evoluează acestea pe ”bârnă”.
Fetele cu potențial sunt abordate la sfârșitul evoluției și rugate să completeze fișa de înscriere, urmând ca pe baza acestei fișe, fetele să fie solicitate pentru a da și alte probe sportive pe baza cărora se stabilește potențialul fiecărei fete.
20170408_150336
De ce bârna? Pentru că este unul din cele mai grele aparate, dacă nu cel mai greu unde și Cătălina Ponor a comis mai multe erori anul trecut la Jocurile Olimpice și este foarte ușor de remarcat cine are tendința naturală și aptitudinile native pentru a alege ”bârna”.
20170408_150040

<