Bucurestiul a ajuns bataie de joc! Noi detalii despre fetele de Dorobanti promovate de Gabriela Firea!

0
1641
Gabriela Firea a numit-o la conducerea noii companii a Primariei Municipiului Bucuresti – Sport Pentru Toti Bucuresti SA, pe Alina Laufer, celebra pentru emisiunile mondene la care petrece zilnic ore in sir. Alina Laufer nu vine tocmai intamplator in primarie, ci din cercul de apropiati ai Gabrielei Firea, ea fiind sotia lui Ilan Laufer, cel mai bogat secretarul de stat din guvernul Grindeanu.
„O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multa vreme si mi-am pus experienta la dispozitia dumneaei in randuri repetate. Nu sunt sportiva de performanta, insa am facut cursuri de antrenor. Am facut niste cursuri pentru mine”, a declarat aceasta pentru stirileprotv.ro.
Alina Laufer a fost sotia unui cantaret de muzica latino, Jorge, inainte de a se casatori cu Ilan Laufer. Ea si-a postat pe contul de Facebook o multime de fotografii in ipostaze provocatoare.
Nu este clar pana in acest moment ce background profesional o recomanda pentru ocuparea postului incredintat de Primaria Bucuresti, dat fiind ca Primaria nu a furnizat un CV al vedetei de emisiuni mondene.

Potrivit informatiilor de pe pagina de Facebook, Alina Laufer a invatat la Colegiul National Mihai Viteazul si a terminat Universitatea Bucuresti –  facultatea Administratie Publica.
In plus, desi va conduce o companie dedicata sportului si vierii sanatoase, Alina Laufer nu se sfieste sa fumeze pe strada, dupa cum a surprins-o cancan.ro.
”Cu toate că promovează constant sportul şi îi îndeamnă pe cei care îi calcă pe urme să ducă o viaţă cât mai sănătoasă, se pare că nu reuşeşte totuşi să renunţe la fumat, trăgând cu poftă din ţigară atunci când credea că nu o vede nimeni, aprinzând-o chiar înainte să coboare din maşină. Însă, acest obicei „păcătos” ar putea să-i facă neplăceri, conform indicaţiilor medicilor de profil, şi în privinţa unei noi sarcini, visul la care încă speră alături de soţul ei”, scrie publicatia citata.