Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins duminica, 3 aprilie, doi bărbaţi cu vârste de 22, respectiv 42 de ani, la scurt timp după ce aceştia au sustras mai multe unelte profesionale dintr-o societate comercială aflată în curs de renovare, situată în incinta unui complex comercial din sectorul 6.
Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 1 – 2 aprilie a.c., persoane necunoscute, prin forţarea uşii de evacuare a unui magazin aflat în curs de amenajare, au pătruns în interior, de unde, dintr-o cutie metalică asigurată cu lacăt, au sustras mai multe unelte profesionale în valoare de aproximativ 8.000 de lei.
Cu ocazie verificărilor efectuate şi a vizionării imaginilor surprinse de camerele video, s-a reuşit identificarea celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii, angajaţi ai unei firme ce deserveşte complexul comercial din sectorul 6.
Astfel, în dimineaţa de duminică, 3 aprilie a.c., poliţiştii Secției 21 s-au deplasat la adresele de domiciliu ale bănuiţilor, în judeţul Giurgiu şi judeţul Teleorman, unde au fost depistaţi şi prinşi.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

<