Comorile Egiptului
PNL a lansat o campanie despre nerealizarile primariei Capitalei: Doamna Firea continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Politica

PNL a lansat o campanie despre nerealizarile primariei Capitalei: Doamna Firea continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR!

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a anunțat, sâmbătă, lansarea unei campanii de informare pentru bucureșteni privind nerealizările actualei administrații PSD din Capitală.

„Am lansat, astăzi, alături de colegii mei din PNL București o campanie de informare despre nerealizările administrației PSD din București, condusă de doamna Firea. PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționeaza cu adevărat în administrația condusă de doamna Firea și ce poate face PNL mai bine”,  a anunțat Cristian Bușoi, conform Hotnews.

Președintele PNL acuză că actuala administrația „nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR” și afirmă că liberalii au găsit soluții pentru eficientizarea RADET și scăderea facturii la întreținere, pentru decongestionarea traficului și reducerea poluării din București, „cea mai poluată capitală europeană”.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
Loading...

„Acum, deși nu a mișcat un deget pentru dezvoltare și bunăstare, doamna Firea nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populația. Iar rezultatele „performanțelor” sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în rețeaua de termoficare și pandelizarea administrației Capitalei”, mai afirmă Bușoi.

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Share Page

Close