Duminică se anunţă o nouă manifestaţie de amploare împotriva ordonanţelor pe Justiţie pe care vrea să le dea PSD, iar la finalul lui februarie Bucureştiul va fi din nou paralizat.
Atat in Bucuresti cat si in majoritatea oraselor mari din tara sunt programate pentru acest sfarsit de saptamana noi proteste impotriva amnistiei si gratierii. La fel ca saptamana trecuta, numai in bucuresti sunt asteptati sa iasa in strada peste 30.000 de oameni.
In paralel, tot mai multe organizatii si persoane publice se alatura protestelor.
Spre exemplu fostul detinut Gigi Becali a declarat că suporterii stelişti vor organiza manifestaţii în toată ţara, la 25 februarie, pentru a protesta faţă de acţiunile MApN şi CSA Steaua împotriva clubului său.

„Suporterii Stelei nu au plecat şi nu vor pleca niciodată de la echipa asta. Pe 25 februarie vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Pe 25 februarie manifestaţii la toate prefecturile din ţară şi în Bucureşti. O să vedeţi! Nu m-am băgat până acum, dar o să mă bag şi eu, că vreau ca la Bucureşti să fie măcar 30.000-40.000 de oameni”, a anunţat Gigi Becali la Digisport.

Întrebat cine se află la originea acestor acţiuni, Becali a răspuns: „Se află suporterii. Acţiunea asta o conduce un suporter din Anglia. Ăştia fac toate pe Facebook. Au cam 25 de prefecturi până acum, au obţinut autorizaţii. Manevrează totul pe Facebook. Când se va apropia, o să fac şi eu o propagandă mai mare. Dacă va fi serios protestul, o să particip eu personal la acest protest. O să organizez şi o scenă, în care să le vorbesc suporterilor, ca să vedem cum este în România.”

<
Transparenta face diferenta