Pericol public: 12 bucuresteni izolati la domiciliu au fugit de acasa!

0
762

In plina stare de urgenta nationala, cand guvernul face apel la populatie sa stea in casa din cauza pandemiei de coronavirus, 12 bucuresteni izolati la domiciliu au plecat pur si simplu de acasa.

<

Este vorba de nu mai putin de 12 persoane cu domiciliul în Sectorul 4, care acum au dosare penale si sunt acuzate de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost înregistrat la data de 17.03.2020 dosarul penal nr. 2200/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.p., constând în aceea că un număr de 12 persoane nu au mai fost găsite la adresele de domiciliu, pe raza Sectorului 4 Bucureşti, unde se aflau în izolare.

Precizăm că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precumşi a principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Parchetul Curţii de Apel Bucureşti.