Acasă Bani Patru mari retaileri au deschis magazine noi in Fashion House Outlet Centre!

Patru mari retaileri au deschis magazine noi in Fashion House Outlet Centre!

Transparenta face diferenta

Brandurile Koton, TinaR, Exclusive VN și English Home au decis să își deschidă magazine tip outlet în Fashion House Outlet Center București, noile contracte de închiriere vizând o suprafață totală de circa o 1.300 de metri pătrați.
Retailerul turc de fashion Koton a închiriat o suprafață comercială de 833 de metri pătrați în Fashion House, TinaR și Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătrați, iar Enghlish Home a închiriat 131 de metri pătrați.
Fashion House Outlet Centre București s-a deschis în 2008 în cadrul parcului comercial West Park Retail și reprezintă primul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de către Fashione House Group, parte a dezvoltatorului imobiliar Liebrecht & wooD Group. Amplasat strategic lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1, centrul comercial se află la o distanță de doar 30 de minute de mers cu mașina din centrul orașului. Fashion House Outlet Centre București are o suprafață închiriabilă de peste 15.500 de metri pătrați și o parcare amplă, cu 2.150 de locuri.
Sursa: Profit.ro