Oana Zăvoranu a anunţat, pe reţelele de socializare, că îşi donează o parte din haine, motiv pentru care a închiriat un apartament în zona Dorobanţi pentru a îi primi pe doritori. Astfel, în zonă s-au strâns aproximativ 300 de persoane. Jandarmii care patrulau în zonă s-au oprit ca să asigure ordinea, iar la momentul transmiterii ştirii au format un lanţ pentru ca oamenii să poată intra în locuinţă să îşi primească hainele.

<

În momentul în care Oana Zăvoranu a ajuns în zonă, au avut loc şi nişte incidente după ce mulţimea adunată s-a îngrămădit să ajungă la apartament, iar soţul Oanei Zăvoranu a lovit cu pumnul un jurnalist.
Echipajul care patrula în zonă s-a oprit pentru a preveni blocarea traficului şi pentru a preîntâmpina incidente, având în vedere că s-au strâns aproximativ 300 de persoane, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.
La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Brigada Rutieră, după ce au fost sesizaţi la 112 că se circulă cu dificultate în zonă.
Trebuie să aveţi în jur de 37, maxim 38, la picior şi un S, XS, maxim M”, a spus Oana Zăvoranu într-un clip postat pe Facebook.

Transparenta face diferenta