Plecarea lui Cristian Bălgrădean de la FCSB ar putea fi doar prima lovitură primită de vicecampioana României. Clubul finanţat de Gigi Becali riscă să piardă trei patru fotbalişti în vară, dacă înţelegerile nu vor fi prelungite.

<

FCSB riscă să piardă şi alţi fotbalişti după plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. Printre fotbaliştii cărora le expiră contractul în vară se numără Marko Momcilovc, Aristidis Soiledis şi Adrian Popa, ultimul fiind împrumutat de la Reading. Întrucât Momcilovic şi Soiledis au intrat deja în ultimele şase luni de contract, aceştia pot semna cu orice echipă. Metoda a fost folosită şi de Cristian Bălgrădean, aspect care l-a enervat pe Gigi Becali.

Cu excepţia fundaşului grec, Momcilovic şi „Motoreta” oricum nu mai intrau în planurile lui Bogdan Argeş Vintilă şi a lui Gigi Becali. Fundaşul stânga a dezamăgit crunt în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0, în chiar primul meci din 2020 din Liga 1, în timp ce Adrian Popa e introdus, de cele mai multe ori, pe finalul meciurilor. 

În schimb, FCSB nu a făcut niciun pas până în acest moment în privinţa lui Aristidis Soiledis, fotbalist cu evoluţii apreciate de când a venit de la FC Botoşani. Grecul a semnat doar până în vara anului 2020, iar FCSB riscă să piardă un fundaş util, care poate fi folosit atât în centrul apărării, cât şi în bandă. 

Transparenta face diferenta