Invitat la podcastul Bucurestiul cu Sorin Manea, jurnalistul Oreste Teodorescu sustine ca in ciuda faptului ca a votat schimbarea pesedistilor din Bucuresti cu primari din coalitia PNL-USR, poate ca e mai bine pentru locuitorii sectorului 4 ca Daniel Baluta a fost reales primar.

Oreste Teodorescu:

<

Apreciez faptul ca Daniel Baluta in calitatea lui de medic adica el este unul dintre foarte putinii pesedisti care chiar este intelectual, adica nu e un facut la fabrica de diplome. Omul e medic de profesie sigur si-a gasit un loc aici in Partidul Social Democrat, dar el a reusit in parteneriat public privat sa faca lucruri fara sa depinda de banii de la buget si acolo unde guvernul i-a refuzat anumite finantari pe anumite proiecte, asta nu l-a impiedicat sa nu gaseasca niste solutii pentru a putea veni in intampinarea cetatenilor cu lucruri foarte concrete.
A modernizat scoli, a modernizat licee, a recreat spatii comerciale care erau aproape impracticabil in sector era o nenorocire acolo, a reusit sa faca din Parcul Tineretului, care si el era o oaza de verdeata… total neintretinut cum trebuie un parc foarte frecventabil si curat, iar per ansamblu Sectorul 4 impreuna cu Sectorul 3 cum spuneam mai devreme sunt astazi cele mai frumoase sectoare din Bucuresti. E dureros pentru mine care am votat cu PNL-ul si cu Nicusor Dan si ma rog eu am adresa in Sectorul 3, am votat pentru schimbare dar constat ca poate ca a fost mai bine pentru locuitori ca nu s-au schimbat chiar toti pentru ca sunt doua sectoare care merg bine.