Poliţistul Marian Godină a facut public pe pagina lui de Facebook un mesaj la care ataşează un bon fiscal emis la cantina Ministerului Muncii, institutie patronata de Lia Olguta Vasilescu. Pe bon sunt menţionate o ciorbă la preţ de 1,8 lei, o chiflă de 0,3 lei şi un ardei de 0,2 lei. 
Bonul a fost păstrat de unul dintre poliţiştii participanţi la protestul de ieri, în care angajaţii MAI au cerut majorarea salariilor. După protest, câţiva dintre poliţişti au mâncat la cantina Ministerului Muncii.

<

„Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul.
Ciorbă la 1,8 lei…bun tare!”, scrie pe Facebook poliţistul Marian Godină.

bon
Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat ieri dimineaţă în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, pentru a cere majorarea salariilor, eliminarea diferenţelor mari de salarizare dintre agenţi şi ofiţeri, plata sporurilor la nivelul salariului minim brut de 1.450 de lei, şi nu la cel de din 2009, precum şi modificarea unor prevederi privind programul de lucru şi repausul săptămânal al poliţiştilor.
Ulterior, protestatarii şi-au susţinut revendicările în faţa Ministerului Muncii.

Transparenta face diferenta