Joachim Goldbach, vicepreşedinte pentru achiziţii, ConnectedDrive şi comunicaţii, alături de Alexandru Petrescu, ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri s-au întalnit ieri cu cel puţin 40 de companii locale din IT pentru a discuta posibilitatea de a colabora la proiecte viitoare.
Discuţiile fac parte dintr-un proiect care a fost iniţiat în toamna anului trecut, o dată cu vizita la BMW Group a prim-mi­nistrului de atunci, Dacian Cioloş, şi continuă şi acum, fiind iniţiate discuţii cu premierul Sorin Grindeanu, Invest Romania şi reprezentanţi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

<

„Suntem aici pentru discuţii, pentru a găsi partenerii potriviţi. Acum nu va urma un anunţ de colaborare deoarece acesta este un proces ce va dura ani de zile. Căutăm soluţii software pentru sistemul de entertainment al automobilelor, dar şi pentru sistemele de condus autonom, printre altele. De asemenea, noi deja lucrăm cu companii de IT din Romania”, a spus Joachim Goldbach, vicepreşedinte pentru achiziţii, ConnectedDrive şi comunicaţii, citat de zf.ro.

Transparenta face diferenta