Acasă Bucuresti O mare vedeta PRO TV aproape omorata in BATAIE! Atacatorii risca peste...

O mare vedeta PRO TV aproape omorata in BATAIE! Atacatorii risca peste 6 ani de INCHISOARE!

1055

E una dintre cele mai mari vedete de la PRO TV, dar a fost victima unui scandal violent. Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, este implicat intr-un dosar de lovire, distrugere si fals in declaratii.
Dupa toate problemele cu banca, amanta sau CREDIDAM-ul, Firicel din Las Fierbinti trebuie iar sa ajunga la tribunal, ca victima intr-un proces de lovire si distrugere, scrie wowbiz.ro. Este vorba despre doi cetateni straini si o romanca, trimisi in judecata pe baza rechizitoriului intocmit de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6 cu doar cateva zile in urma.

„In baza art.346 al 2 Cpp, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr 10466/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, privind pe – inculpatul B.O., pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, distrugere, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si instigare la fals in declaratii, (…) – inculpatul B.M.Z. – detinut in alta cauza, pentru savarsirea infractiunilor de favorizarea faptuitorului si fals in declaratii, – inculpata Z.E.A, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals in declaratii, conducerea unui automobil fara permis de conducere”, se arata in hotararea instantei.

In acest proces, Toma Cuzin s-a constituit in parte vatamata, cu toate ca nu este foarte clar pana la aceasta data cum a ajuns actorul implicat in acest proces. Cert este ca barbatul care l-ar fi lovit pe Firicel risca de la 6 luni la 5 ani de inchisoare doar pentru aceasta fapta, in conditiile in care partea vatamata a avut nevoie de ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile.

<