O batranica din Drumul Taberei este CEA MAI MARE AFACERISTA din Romania! Vezi SMECHERIA!

0
1402

Mirabela Olaru, o bătrânică din Drumul Taberei a ajuns să fie vizitată săptămânal de inspectorii de la Fisc și de la Poliție. Și asta după ce mai multe firme cu diverse probleme și-au declarat sediul la adresa ei.
Într-o căsuță veche, scorojită și adăpostită sub un munte de verdeață, o bunicuță din București trăiește o poveste demnă de filmele polițiste. Mirabela Olaru are aproape 80 de ani și poate spune că le-a văzut pe toate în viața asta, scrie Libertatea.ro.
Femeia a ajuns să fie călcată aproape săptămânal de inspectorii de la Fisc, și nu pentru că ar fi vreo mare afaceristă, ci pentru că locuința ei de pe strada General Ion Culcer a ajuns adăpost pentru mai multe firme din București. La adresa ei sunt înregistrate aproape 20 de firme, majoritatea dintre ele neplătitoare de TVA, care în lipsa unui sediu fizic și-au declarat sediul social la adresa ei.
bunicuta2

<

”Fiica mea este avocată și mi-a spus că la mine este sediul de corespondență pentru anumite firme. M-am obișnuit să vină lumea să mă întrebe de ele. A venit și Poliția, dar nu am înțeles eu foarte bine de ce. Ultima oară pentru o firmă din Constanța parcă”, explică bunica, fără să-i pese prea mult de hățișurile care s-au făcut în jurul ei.

Ei îi place să gătească și grădinăritul, dovadă și jardinierele care îi împrejmuiesc casa. Inspectorii fiscali s-au obișnuit și ei s-o găsească doar pe bunicuță în această căsuță, și de cele mai multe ori pleacă așa cum vin, pentru că Mirabela Olaru nu le poate oferi acte, ci poate doar o linguriță de dulceață și un pahar de apă rece.