Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marți că a acceptat invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus, pe 23 septembrie.

<

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

Acesta a adăugat că atât el, cât şi bucureştenii au o serie de întrebări pentru Gabriela Firea. „Văd că Firea e foarte vitează prin interpuşi sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări. Am şi eu o serie de întrebări pentru ea, au şi bucureştenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26.000 de întrebări şi probleme pentru ea. Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”, a conchis Dan.

Candidatul PSD la primăria Capitalei, actualul primar general, Gabriela Firea, a anunțat și ea marți că va participa la dezbaterea de săptămâna viitoare și a făcut aluzie la înregistrarea controversată în care apare Nicușor Dan.

„Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare! In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala! De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!”, a scris Firea pe Facebook, care a pus o poză cu câinele ei.

Şi candidatul PMP la Primăria Municipiului Bucureşti Traian Băsescu a solicitat o întâlnire cu Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. „Vreau o întâlnire cu doamna Firea şi cu Nicuşor Dan. Le-ar prinde bine. Ar avea ce să înveţe”, a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la sediul PMP.

Transparenta face diferenta