Nicușor Dan: La câte lucruri a făcut Bădulescu, inclusiv 10 august, reacția nu pare ieșită din context

Nicușor Dan a făcut primele declarații după circul absolut abject făcut de viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu.

<

„Am convocat presa la o conferință, într-un spațiu public. Urma să fac un bilanț al mandatului de 4 ani Gabrielei Firea și al administrației PSD de la sectoare și m-am pomenit acolo cu dl Bădulescu. Foarte bine, e conferință publică, l-am invitat să stea cu jurnaliștii, să-mi pună întrebări dacă vrea, dar să mă lase să transmit mesajul. S-a așezat lângă mine, a refuzat să plece, a vociferat peste mine, n-a stat nici la 2 metri, limita legală. Un semn de lipsă de civilizație. Înainte de orice programe pentru București, minima civilizație, democrație e să-l asculți pe celălalt, să-l lași să transmită mesajul către oamenii care vor vota peste câteva luni”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

Întrebat dacă se aștepta la o astfel de reacție din partea viceprimarului, Nicușor Dan a răspuns: „Aducându-ne aminte câte lucruri a făcut dl Bădulescu de-a lungul timpului, inclusiv 10 august, nu pare ieșită din context. Totuși, așa ceva nu se face, suntem în 2020, țară europeană. Suntem în campanie electorală și iată că PSD nu se dezminte”.

Nicușor Dan a vorbit și despre momentul în care Aurelian Bădulescu a așezat un dulap lângă microfonul de la care urma să vorbească.

„Bădulescu a venit să facă un show, un circ. A adus un dulap. Să ne povestească dumnealui despre dulap. Eu am răspuns întrebărilor jurnaliștilor, nu știu cât s-a auzit la tv, pentru că dl Bădulescu a vociferat peste mine, dar cred că au fost satisfăcuți cu răspunsurile pe care le-am dat.”

  • E