Acasă Timp liber Nicusor Dan anunta investitii de peste 100.000 de euro in Parcul Herastrau

Nicusor Dan anunta investitii de peste 100.000 de euro in Parcul Herastrau

93

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că în parcul Herăstrău va fi amenajată o zonă „freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”, unul dintre proiectele câștigătoare din cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Edilul a spus că este vorba despre o investiție de 500.000 de lei.

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ‘Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi’, unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021.

Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit ‘la Rampe'”, a scris, pe Facebook, primarul general Nicuşor Dan.

Conform acestuia, investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare.

Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA, a mai precizat primarul Nicuşor Dan.

<