Acasă Bani Nicusor Dan a mai platit o datorie facuta de Firea: „Ne-a dat...

Nicusor Dan a mai platit o datorie facuta de Firea: „Ne-a dat festivaluri, beculete si o mare doza de dispret pentru viitorul acestui oras”

350

Primaria Capitalei a virat Companiei Municipale Iluminat Public ultimele doua milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei lasata de fostul edil Gabriela Firea, a anuntat primarul general Nicusor Dan.

„Am reusit in sfarsit sa viram catre Compania Municipala Iluminat Public ultimele doua milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a ramas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Inchidem astfel, la un an si jumatate, inca o datorie lasata bucurestenilor de fostul primar general”, a scris Nicusor Dan, vineri, pe Facebook.

El a atras atentia ca Municipalitatea achita insa in continuare pentru autobuzele Otokar, restantele la incalzire sau datoria Societatii de Transport Bucuresti catre ANAF.

„Platim mai ales, cu totii, pentru lipsa de viziune si indolenta Gabrielei Firea, care – in loc de modernizarea termoficarii, infrastructura de transport si dezvoltare urbana sanatoasa – ne-a dat festivaluri, beculete si o mare doza de dispret pentru viitorul acestui oras”, a adaugat Nicusor Dan.

<