Negoita nu mai vrea sa auda de PSD si ”ticalosii partidului: Fifor, Badalau si Oprisan”

Rober Negoita, solicitat insistent de Marcel Ciolacu sa se intoarca in PSD, i-a calificat joi drept „ticalosi” pe trei pesedisti de seama: Mihai Fifor, Niculae Badalau si Marian Oprisan.
„Cand mi-am dat seama ca directia in care ne duce Liviu Dragnea este fatala si cand am facut acea scrisoare, Marcel Ciolacu a semnat, nefiind unul dintre acei semnatari ticalosi care n-au mai recunoscut ca n-au semnat. Cat de ticalos sa fii? Gen Mihai Fifor sau Niculae Badalau. Si vreti sa va mai dau un nume? Marian Oprisan”, a declarat Robert Negoita pentru DC News.
Marcel Ciolacu a spus miercuri ca a discutat cu Robert Negoita, chiar de doua ori in aceeasi zi, despre reintoarcerea acestuia in partid.
”Am stat de vorba azi de doua ori cu Robert Negoita. Ce face celalalt este pozitia lui. Mi-am asumat toate iesirile si impotriva domnului presedinte Dragnea, si lucrurile spuse pe vremea doamnei Dancila…”, a declarat Ciolacu.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a adresat miercuri o scrisoare deschisa conducerii PSD in care impune sapte conditii pentru a se intoarce in partid. Marcel Ciolacu a anuntat ca suspendarea lui Negoita a fost anulata si ca il invita inapoi in PSD.
Negoita insa pune conditii pe care PSD nu are cum sa le accepte. „Actuala conducere a partidului trebuie sa-si asume si sa isi ceara scuze public pentru modul in care a fost condusa Romania de catre PSD in ultimii ani”, cere Negoita. „De asemenea, PSD trebuie sa-si ceara scuze romanilor pentru ca l-au sustinut in functia de presedinte al partidului si de presedinte al CAMEREI DEPUTATILOR (a treia functie publica in stat) pe Liviu Dragnea, o persoana malefica, rau intentionata, care, in ciuda evidentelor, a fost sustinut in aceste functii pana cand a plecat din ele in catuse”, mai cere Negoita.

<