Comorile Egiptului
Momente de PANICA pe Aeroportul Otopeni! ”Urla ca un disperat, era foarte speriat!” – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Transport

Momente de PANICA pe Aeroportul Otopeni! ”Urla ca un disperat, era foarte speriat!”

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de panică, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, în timpul procedurilor de prezentare a măsurilor de siguranță. Un bărbat se auzea țipând, din cala avionului.

„După boarding, echipajul a început prezentarea procedurilor de siguranţă, când din cală au început să se audă nişte bubuituri puternice şi ţipete de disperare / panică. Cabin crew-ul nu le-a auzit, însă un pasager i-a alertat. S-a întrerupt procedura de safety, echipajul a informat piloţii, ground-ul, etc. Aeronava a plecat de la OTP cu o întârziere de 30-35 minute”, după cum se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Aeronews.ro.

Se pare că cineva ar fi fost uitat în cală. În urma acestui incident, aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de 30 – 35 de minute.

Loading...

Printre pasagerii care au avut parte de acest inconvenient, s-a numărat și Chef Adrian Hădean:

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului

„Ora 7.20, cu 10 minute peste ora anunțată pentru decolarea spre Cologne (…). Rumoare dinspre rândurile din spate. Oamenii strigă: „Țipă cineva jos!”. Mă uit pe geam, nu țipă nimeni. Se aud bubuituri și răcnete ca din gură de șarpe. Cineva, probabil un hamal, a rămas blocat, închis în cala avionului. O însoțitoare de bord ușor confuză îl anunță pe căpitan. După un minut încetează urletele. Mă gândesc doar că aș fi vrut să-l cunosc pe norocosul ghinionist. Și pe colegii lui care l-au închis în cală”, a scris acesta pe hadean.live.

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Share Page

Close