Acasă Stiri Bucuresti actualitate Mii de oameni protesteaza in Piata Victoriei!

Mii de oameni protesteaza in Piata Victoriei!

486

Mii de oameni sunt în aceste momente în centrul Bucureştiului la un miting de protest. Oamenii s-au strâns în Piaţa Victoriei.
Postaşii protestează în Piaţa Victoriei şi revendică creșterea veniturilor salariaților și asigurarea unor condiții decente de muncă.
„SLPR continuă acțiunile de protest, începute în luna martie 2016, conform calendarului stabilit, cu un miting național ce se va desfășura în ziua de sâmbătă 7 mai 2016, începând cu ora 11,00, în Piața Victoriei din București”, se arată în comunicatul SLPR, anunţă Agerpres.
Principalele revendicări ale lucrătorilor poștali din România vizează creșterea veniturilor salariaților, asigurarea condițiilor de muncă decente la locurile de muncă, acordarea efectivă a concediilor de odihnă, agenților poștali, compensarea, de către statul român, a cheltuielilor efectuate de Poșta Română pentru furnizarea serviciului universal, obligație impusă Poștei prin decizia ANCOM, anularea datoriilor Poștei Române provenite din amenzile aplicate de Consiliul Concurenței precum și încetarea impunerii, de către conducerea CNPR, a efectuării de muncă neplătită, la ordin, de către ‘talpa poștei” (factori, agenți, mânuitori de valori, șoferi, oficiante, diriginți).

<