ANM a emis, vineri, o prognoză specială pentru București, potrivit căreia în zilele următoare va fi frig și vântul va sufla cu rafale de 40 – 50 de kilometri pe oră. Începând de duminică, va ninge, iar vântul se va intensifica, relatează Mediafax.
De vineri până sâmbătă dimineață, vremea va deveni rece pentru această dată, cerul va fi noros și vor fi condiții de precipitații slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil și lapoviță sau fulguială.
Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales după-amiază, cu rafale de 40 – 50 de kilometri pe oră, iar temperatura aerului va scădea treptat de la valori de 5-6 grade spre minus 2-0 grade.
Potrivit ANM, de sâmbătă dimineață până duminică dimineață, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 2-3 grade și minima în jurul valorii de minus 2 grade. Cerul va fi noros și mai ales în cursul zilei trecător vor fi fulguieli. Vântul va sufla în general moderat.
Duminică vremea se va menține deosebit de rece. Vor fi înnorări și, mai ales în a doua parte a nopții, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, când și vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 3-4 grade, iar cea minimă în jur de minus 1 grad.

<