Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politisti din cadrul IGPR – Directia de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Rin Grand Hotel, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5 milioane de euro. 
Potrivit unui comunicat al PCAB, procurorii si politistii fac perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societati comerciale, in vederea ridicarii de documente financiar – contabile si inscrisuri necesare solutionarii unei cauze penale in care sunt vizate infractiuni de evaziune fiscala.
Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca, in perioada 2007 – 2016, societatile comerciale implicate, avand ca obiect de activitate constructii de ansambluri rezidentiale si hoteluri, nu ar fi declarat la organele fiscale sumele datorate cu titlu de TVA, aferente imobilelor vandute, fapt care a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de aproximativ 5 milioane de euro.
In cauza inregistrata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti se efectueaza acte de cercetare specifice fazei de urmarire penala inceputa in rem.
Transparenta face diferenta