Vreme rea în Capitală. Plouă torenţial şi mai multe străzi sunt deja inundate. Se circulă infernal, iar în multe locuri canalizarea nu face faţă. Pe străzi acţionează peste o mie de pompieri, ca să rezolve, cât de cât, situaţia.

Plouă din noaptea de marți spre miercuri în Capitală, iar meteorologii spun că nu se va opri prea curand. Ploaia va scădea în intensitate.
Pe strada erou Ion Șerban, la intersecție cu Șoseaua Pipera-Tunari s-a produs deja un șovoi mare de apă. Canalizarea nu face față. Există echipe de muncitori care supraveghează gurile de canalizare, să nu se înfunde.
Pentru pietoni este un adevărat calvar; ei trebuie să traverseze prin apă, care trece destul de mult de glezne. Autoturismele înaintează și ele cu dificultate prin apă.
Nu este exclus ca apa să fi intrat și în curțile oamenilor din zonă. Însă nu este singura zonă cu probleme. Și pe DN1, în zona Otopeni există apă acumulată pe carosabil, cât și pe DN5, sub podul Jilava. Și pe Centura București, în zona Bragadiru, s-a adunat multă apă pe carosabil.
Meteorologii spun că este vorba de un ciclon format pe Marea Mediterană și afectează toată zona balcanică, se deplasează către nordul Republicii Moldovei. Va continua să plouă. În partea de nord a țării există un cod gablen de ninsoare și viscol.
Situația ne mai afectează până joi. Duminică vor reveni ploile în toată România.
Sursa: Protv

<
Transparenta face diferenta