Acasă Transport Lucrari improtante in Sectoarele 2 si 3. Apa Nova isi cere scuze...

Lucrari improtante in Sectoarele 2 si 3. Apa Nova isi cere scuze de la bucuresteni

332

Echipele operaționale Apa Nova intervin cu promptitudine în cursul zilei de astăzi, 05.08.2019 pentru limitarea efectelor pierderii de apă și remedierea unei avarii cu pierdere mare de apă apărute pe artera magistrală de distribuție a apei potabile prin care sunt alimentați locuitorii din sectorul 2 și 3 precum și din localitatea Dobroești.
Urmare a acestei avarii, în perimetrul branșamentelor afectate se va întrerupe temporar livrarea apei potabile către consumatorii din localitatea Dobroești. De asemenea, este posibil ca temporar să apară o ușoară creștere a turbidității apei în cartierul Industriilor (în perimetrul șos. Gării Cațelu, Drum Între Tarlale, str. Ghețu Anghel, str. Zarzărilor, str. Soldat Constantin Drăgan, șos Industriilor, șos. Dudești – Pantelimon) și în perimetrul străzilor Morarilor, șos. Pantelimon și șos. Vergului.
Echipele Apa Nova vor lucra non stop până la remediere, astfel încât să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.
Durata estimată a intervenției este de circa 10 ore (până la ora 02:00, 6.08.2019) însă echipele Apa Nova București fac eforturi susținute pentru a reduce la minim timpul de remediere și impactul asupra locuitorilor.
Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat

<