Candidatul independent la primaria Sectorului 6, Stefan Florescu, anunta ca dupa data de 5 iunie, adica dupa finalul alegerilor locale, este  decis sa inceapa retrasarea locurilor de parcare din Sector si sa creeze altele noi.
Florescu mai spune ca discutat deja cu foarte multi oameni care se plang de aceasta problema pe care fostii edili ai sectorului au ignorat-o complet.
”Locurile din parcările de reședință sunt insuficiente, raportat la numărul de autovehicule înmatriculate. Am realizat o inventariere a acestora și după 5 iunie 2016, vom trece la retrasarea locurilor și la o alocare responsabilă, prin intermediul unui sistem electronic. Acesta va presupune emiterea unor carduri care să conțină informații despre locație și despre cel care are încheiat acord pentru închirierea domeniului public în acest sens. Voi colabora cu Primăria Capitalei pentru reamenajarea parcărilor de pe bulevarde, iar, prin consultări publice cu cetățenii, vom identifica locații pentru amplasarea unor parcări supraterane, în locațiile cele mai afectate de lipsa locurilor de parcare”, a scris Stefan Florescu pe pagina oficiala de facebook.

<